Ojsan, längesen sist..

Hallå det var verkligen längesen sist. Skolan har börjat, 8an nu, mellan år, jobbigt, alla 7or går & kryper i korridoren & passar sig för dom stora 8or & 9or precis som jag gjorde förra året! Hemsk känsla kan jag ju säga.
Piss dåligt schema, max 10 min mellan varje lektion, minst 4 dagar. Slutar dock 13.45 på Tisdagar & 14.00 på Torsdagar.
Samma klass, härlig klass. En klass som man kan sitta med på rasterna och prata, skratta och ha kul. :D Fast ibland kan man bli helt tokig på den.. ;D

Förra veckan hände inte så mycket, var kvar i Årjäng i Fredags, gick till Linda efter skolan senare drog till gårn. Sov hos Linda och på lördag åkte jag till Karlstad för att kolla på Hugos fotbollsmatch!

Tuss har vilat nu en vecka ungefär, red en sväng i Måndags. Kände att jag behöver komma in i skolan lite först :s Igår var jag även hos Hanna en sväng :D

Just nu håller jag på att packa, hela 8an åker iväg till Lenungshammar i Glaskogen imorn och sover i tält där tills på fredag, ca 80 personer.. Ja det är väl bara att tagga ;) Haha, sen på Fredag när jag kommer hem åker jag till Göteborg med Julia & hennes mamma. Tåget går 17.00 ifrån Åmål, det däremot ska bli kul. Har inga raster tillsammans med Julia......! -.-

jaja

Håller på att städa rummet. Uh går trögt idag. Evelina kommer upp ikväll, skola imorn sen till Karlstad och passa kusin :) Hörs later troligen -.-

Taggad till 1000

Sitter på rummet nu med Evelina, ska strax gå ut till stallet och göra ordning hästarna. Hoppning för Fredrik på mosserud står på schemat :D Fan vad kul. Systemkameran får nog följa med så får vi se fall det kommer några bilder?

Tränade ju för Lollo i fredags, gick verkligen SKIT bra. Haha, jävlar så taggad jag är på att hoppa nu. Tränade omhoppning och att han skulle lyfta upp sig bättre med bakbenen. Verkligen synd att hon bor så långt bort, ändå i Stockholm. Fast hon kommer upp nu i September också. Kul ^^

Livet leker

Träning på G

Slänger in ett inlägg i all hast, ska dra ner till mosserud och träna för Lollo. Sen in till Årjäng & träffa Daniel & Evelina. Sover hos Linda inatt :)

Red ut en sväng igår med Hanna, Mamma & Susanne, vi var nån stans somjag inte vet vad det heter. Inte hemma iaf xd



Måste dra nu, hejdå.

Just det, på tisdag börjar skolan..

Sol, vind & vatten..

Dagen har tillbringats vid häggetorp med Julia, mamma, pappa, Hugo, Andreas, Emil & Rasmus! :)
Solat hela dagen, badat lite då & då samt åkt bakom båten :D
Hästarna står idag, så varmt.

Hanna kommer upp strax, häggetorp imorn med! Olle undrade fall jag ville med han & några mer till Sanda imorn, skulle jag gjort om inte Hanna hade kommit ;)

Nej nu ska jag va lite social nere, hejdå :D

Buss

Tävlingen gick bra, vi kom runt en 90 runda utan en vägring :') 80 banan red jag fel väg!
Mer om det nån annan dag.

Plockade lite svamp med farmor och farfar igår, 3 kg fick vi. Tog eftermiddagsbussen in till Årjäng & Julia, vi var på gårn en stund.
Bussen hem går om en stund, vi tar den sen ska vi nog rida en långtur!


Julia fick rida på Tuss sist gång, inte många som får det ;)

2 veckor

Ridit i dom nya stövlarna tre gånger nu. Inga skavsår i knäna men aj så ont jag har på hälarna. Skavsårsplåster på så går det nog bra! Tränade för Lollo igår igen, gick suuuper bra. Hihi, hoppade ett hinder på 1.05 ;) Stolt tjej med en ponny som bara flög över (a)

Nu ska jag åka till Arvika, Mats ska laga min moped. Sen ska vi handla mat också. Senare kommer Lollo & Evelina upp, tävling imorn i Eda. Hoppar 80 & 90 :D

Läderridstövel Arezzo Horsehead

Hittade äntligen ett par ridstövlar på hööks :') Åh lycklig. Blev ett par Arezzo Horsehead, smal i vaden. Lite stora i foten men då får jag in en tjockare sula när det blir kallt. Kommer få skavsår, för dom är rätt så höga. Nya sporremmar fick följa med hem också!

Hästarna blev skodda idag, haha vi har världens roligaste hovslagare (a) Så ska ut på en tur strax där vägen inte är så hård.
Evelina åker med pappa upp efter han har vart i Årjäng sen åker vi på Bio i Arvika. Kockpit? Heter den tror jag ;)

Hej så länge.

Hoppning för Lollo

Hoppningen för Lollo gick super bra, tränade tempoväxlingar i början och avstånd. På slutet blev det banhoppning, hoppade runt 80-95 cm :)
Kör en klubbtävling i Eda på Fredag, Evelina hoppar Gulliver då också! Lollo kommer upp hit till mej på Torsdag tror jag också följer hon med på Fredag hon med :D

Imorn drar jag till Karlstad för att fira moster som fyllde den 13 Juli, alltså sist jag var där ;) HAHA, liiiite efter..
Ska även då passa på att uppdatera min mobil -.-

Tusenfryd

Tusenfryd igår ägde :D Haha, tur att det var många med som vågade åka nästan allt! Trodde aldrig jag skulle sätta mej i en karusell med loop i, eller att jag skulle sitta i uppskjutet. Men det gjorde jag ;) Uh vad kul det var. Åkte bergbanan i trä också, fast typ precis när vi skulle gå på så blev det driftstop? Då blev jag ju ganska nervös faktiskt..

Stannade till i Töcksfors för att handla mat, var även inne på cubus en snabb sväng och fick med mej 2 tröjor hem :)

Idag är det hoppning för Lollo, ska bli sjukt kul. Hoppas bara att min rygg klarar det, lever på ipren och alvedon.. Nu ska jag klippa gräs, tror jag xd

Hoppat för Fredrik, fått hjälp av Lollo (a)

Jahapp, lektionen gick väldigt bra måste jag säga. Massa svängar så man skulle kunna kontrollera dom lättare. Sen är det de här med formen och hoppningen, måste våga släppa han där så han inte behöver gå i form. Lättare både för mej och han, då han slipper ''hänga'' sej i handen. Ganska så lågt hoppade vi idag, måste verkligen börja hoppa högre nu så jag känner mej säker på 90-100 cm, det är då jag kan satsa på tävlingarna! :D

Lollo var där också, hon hjälpte mej en hel del med Kalle min förra B-ponny. Frågade lite försiktigt om hon kunde förklara hur en hopptävling går till så det gjorde hon. Hon går en ridledarhandutsbildning eller nått sånt så hon blev jätte glad när jag frågade om hjälp så ska ner till Mosserud på lördag så ska hon ha hopplektion för mej sen nån dag ska hon hänga med på en lokal hopp. Hon har ju trots allt tävlat allsvenska 1.40 hoppning så hon är ganska duktig :)

Nu ska jag hänga tvätt (a) Imorn klippa klart gräset om vädret är såpas bra, sen blir det nog ner till Evelina ;) Fredagen tillbringas en yttligare dag på tusenfryd fast den här gången med familjen :D<3

Många dagar i ett kort inlägg

Oj vad fort tiden har gått, knappt haft på datorn dom senaste dagarna. I fredags var jag i karlstad med Evelina och handlade lite. Fick bli ett par jeans :)

Lördag var jag i charlottenberg med Linda och mamma sen var det kalas för min kusin som fyllde 21. Kollade efter det en film upp hos mormor där Linda var och passade deras hund för att dom var i Eskilstuna.

Söndag solade jag halva dagen, sen blev det molnigt. Var även en tur då till Charlottenberg med Linda (a) Sen blev det en film igen där på kvällen :)

Måndag solade jag på gräsmattan hela dagen och fick allt lite färg. Red en barbacka tur i byxdressen runt Dacka i ganska så högt tempo, har fortfarande träningsvärk..

Igår var jag i Örje och köpte färg till Stallet, Rött och en lite mörkare vit! Sen städade jag rummet och möblerade om lite, dvs flyttade sängen 1 meter ;)

Idag har jag solat lite mer, lyssnat på musik och varit uppe hos mormor och fikat med Linda och Sanna. Ska snart rensa ur stallet så vi kan börja måla taket i alla fall. 18.45 hoppar jag för Fredrik på mosserud, TAGGA!!

hörs later, nu ska jag städa stallet ;*
RSS 2.0