Sa du fisk?

Sa du fisk?

CHILLAR MED EWELINA!<3

Ajaj

Hejsan svejsan! Gick hur bra som helst i början utav ridpasset. Men sen mitt i allt fick jag så sjukt ont i magen och började må illa pga det. Ont i armar & det benen bara hängde. Inte en chans att jag kunde koncentrera mej då. Stod ut och det gick över liiite i slutet. Men inte helt och har fortfarande sjukt ont :( Hoppas verkligen inte att det är blindtarmen. Hade såhär ont när dom trodde det var den också..

Ja, tränade mycket övergångar och att han inte skulle ''hänga'' sej i bettet. Nöjd över min ponny trots mååånga missar ifrån min sida.
Kom precis hem och ska snart käka lite mat om jag orkar.

Hörs senare? Var tänkt att skriva ikväll, men kom på att det redan är det! Ja men det gör vi nog. Njut redigt av det fina vädret vi har också :*

Sommarlovet är snart över..

Hade sjukt kul hos Julia igår som vanligt :D Vi kollade på en film och käkade glass. Red en liiiten barbacka tur på Blusan båda två samtidigt. Sen lite dressyr övningar. Sjukt fin häst har hon :) Blusan är en han & inte en hon satt nivet ;)

Kom in och käkade lite mat, sen vare bus med hennes 6 åriga tremänning som gällde. Hihi :D Mamma hämtade mej runt 23 :)

Idag har jag solat på gräsmattan den lilla stunden det var sol! Lite brun blev jag nog. Ska strax dra iväg in till Årjäng för att rida för Sofia!

Dryg dag

Dagen har jag inte gjort mycket av. Drygat framför datorn och läst :)
Imorn ska jag till Julia :D Haha, nu ska jag sova, den är ju trots allt 01.40 ;)

mulet

Solig dag igår så vi var vid häggetorp. Sjukt varmt och skönt när det inte var molnigt ;)

Idag är det mulet, så det händer nog inte speciellt mycket idag. Rider för Sofia vid 18 :)

Bråttom

Fick lite bråttom förut när jag skrev det andra inlägget för mormor ringde och frågade ifall jag ville ha mat ;) Hahaha, goooott!

Snart drar jag iaf iväg till Arvika för att käka ännu mer mat, grillat hos mammas kusin :D
Mat är gott! (a)

Utetur

Jag och Evelina sov i stallet halva natten. Gick in runt 4 & la oss i soffan ist. Blev hårt med endast ett tunt liggunderlag och sen började vi faktiskt frysa :o Trodde inte att vi skulle göra det för båda hästarna var ju i stallet. Men men. 

Hon väckte mej runt 9 nån gång, gick ut och tog ut hästarna då. La mej sen igen och somnade i 40 min för sen kom morfar in och tjatade om nått. Fattade inte vad det var eftersom att jag inte var helt vaken. 
Sen har vi kollat på tv, mockat & sånt. Hon åkte hem runt halv 2. 

Stack ut på en ridtur med Gulliver som handhäst, kom upp till mormor och då tyckte Linda att jag skulle vända för då åskade det ganska bra. Men red vidare ändå. Var ute i ca 40 min i SPÖREGN hela tiden..
Tyckte att det gick bättre än väntat att ha han som handhäst. Bara galoppen som var lite krånglig, för Gulliver vägrade gå upp i galopp. Måste rida så oftare. 


Ingen ridning

Tuss har inte blivit riden idag utan jag har borstat genom hans man ordentligt ist, och gick upp till mormor där han fick morötter :D

Snart kommer Evelina <3 hit och sover här inatt. Hihihi, blir antingen stallet eller uppe på höbalarna ;)


Resultat

 

Mycket nöjd över gårdagens tävling. Redan när jag hoppade upp på honom så kändes han spänd, så forsatte det under hela uppvärmningen. Jag valde att värma upp ute då han skulle vara lite ''beredd'' på det när vi kom in på banan. När vi väl kom in på banan så kändes det lite bättre. Det har ju gått bättre men vi fick 62.22% och blev 6a av 12. Jag är iaf nöjd, för den som vann har tävlat fei ;)


Lillerud

Blev inget av att jag målade igår då jag gjorde annat :) Idag var jag nere en snabbis på mosserud och red igenom dressyrprogrammet. Efter det har jag målat, hihi, halva jag blev typ vit eftersom jag målade i bikini (a'

Ska faktiskt sova nu, upp tidigt imorn och göra klart allt. Duscha häst, knoppa man osv :)
Startar 17.45!

Soooooool

Stortravet var helt okey. Bara att det blev kallt mot slutet. Finns inte så mycket mer att säga. Haha, en vanlig dag bara ;)
Igår var jag, mamma, pappa, kerstin, christer, evelina, victor, susanne, svenne, hanna & gustav på tusenfryd :D
Sjukt kul vare, badade, åkte karuseller ja hihi!

Åt på donken i Töcksfors sen när vi var påväg hem. Micke kom och pratade lite med mej när vi satt där också ^^
Var hemma runt 9 & då mockade jag.

Idag är det fint väder, yeah. Ska måla vindskivor på det gamla garaget :) Sen får det bli en ordentlig ridtur, antingen själv med mamma eller så rider vi & möter Evelina!

Stortrav next

Bussturen hem gick bra. Är just nu påväg in till Årjäng, stortrav idag vetni ;) Förhoppningsvis kommer Robin & håller mej sällskap :)

Sol än så länge ute, men troligen blir det väl regn som vanligt.. Fast shortsen fick följa med i bilen ändå ;)

Promenad

Precis varet ute på en promenad till en lekpark. Kommit hem och ätit mat :) Brända köttbullar...
Tar bussen hem idag ^^

Jaa hejdå
 
 

Hos Elin

Bion igår var heeeelt okey. Bestämde mej igår för att sova hos min moster inatt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Elin fyller ju år satt ;) Måste bestämma mej för om jag ska åka hem idag eller imorn på morgonen också. Vaknade halv tio och trodde faktiskt inte att klockan skulle vara så mycket. 
 
Tuss har inte gått riktigt mer än några pass på två veckor. Är anmäld till dressyr tävlingen på lillerud nästa Onsdag, längtar verkligen. Har glömt att berätta för er att i Söndags var jag ute på en barbacka skrittur en bit. När jag kommer till min granne så börjar vi prata sen kommer vi in på sadlar. Hon hade en dressyr sadel i syntet. Passade helt ok och fick låna den på obestämd tid då hon inte använde den. Så nu har jag en tillfällig sadel och då behöver vi inte ha så bråttom med att hitta en annan :) 
Nä, nu ska Elin få Ipaden!
Grattis till Elin & Evelina som fyller år iduag. På fredagen den 13 ^^

Sommarlovet rinner iväg....

Red lektion för Sofia idag i Näs, gick super bra :D Tränade mycket galopp, samlad, ökad, osv!
Imorn drar jag till Evelina & umgås med henne & Daniel ;) Sen på kvällen ska jag och Evelina på bio. Lol heter filmen!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen nanna sängen tror jag ;*

Heeelt slut!

Igår & i Söndags hade jag verkligen fullt upp. Söndags red jag en skrittur på Tuss, var sen i Arvika och handlade. Senare på eftermiddagen hade jag kalas för släkten :)
Måndag, igår alltså då gjorde jag allt mellan himmel och jord ;) Skrapade vindskivor åt Morfar i stekande sol, tur att jag vill bli brun. Samlade ihop lite gräs åt morfar, sen åkte vi till Årjäng och köpte färg. Evelina kom senare på kvällen och vi red en rolig tur. Sen satt vi bara i våran gamla bil och pratade (a'

Idag har jag varit hos farmor & farfar. Hjälpt dom att passa mina små överenergiiga kusiner. Haha, är helt slut alltså :o Vi har kollat på deras grisar, spelat kort, ritat, masat & ja försökt att sitta still ;) Hade tänkt att jag skulle ha uppdaterat er lite därifrån då jag faktiskt hade fullt med mottagning på altanen. Inne är det helt kört. Men mitt batteri började lida mot sitt slut på dagen satt..
Just nu sitter jag i soffan och ska gå ut och greja i stallet lite. Fixa mat & vatten osv. 

KAN FORTFARANDE INTE LADDA UPP BILDER VILKET STÖR MEJ. JÄVLA SKIT UPPKOPPLING.


Charlstooooown

Är i karlstad idag med mamma, Susanne & Hanna. Har köpt massor med kläder, även fått mina skor :') Hihih, kollat på dom sen mitten utav Juni!

Är på Hammarö just nu & ska snart käka lite. Sen ska vi ta med oss Hugo på bio. Ice Age 4 -Jorden skakar loss ;)

Tävling

Nu är det så att Julia sov över ifrån Måndag-Onsdag. Sen efter det har jag legat med 39 graders feber.
Tävlingen slutade som 5e plats utav 7. 63.3% och 171 poäng, är jättenöjd med tanke på att det var spöregn hela dagen och att paddocken var vattenfylld.

Tänkte att ni bara skulle få en liten update. Hörs när jag mår bättre :)

Snabbt

Tävlingen gick bra, är hos Julia i Årjäng idag. Bloggar när jag kommer hem :)
RSS 2.0