Religion?


tidsfördriv

Glas, hjärtformat

Rummet är klart nu, ska bara sortera ridkläderna :) Orkade såklart riva ner min blåa lampa som jag har ~hade bredvid sängen. Haha, hur lyckas jag med allt!? :o

Snart borde Evelina komma, hoppas jag tills dess blire plugg på prov (a)


En bit, formad som ett hjärta<3

städa rum

Sa ju förra fredagen att jag skulle städa mitt rum, så blev de inte eftersom att jag somnade. Sen kom ju Evelina och väckte mig så då kunde jag ju inte städa heller ;)
Så håller på att städa mitt rum, kan ju säga att det kanske behövs? Men bara kanske (a)
Vid tre tiden kommer Ewelina, mys :D Får se hur det blir med ridningen idag. Troligen får han vila ^^

Hör av mig när jag är klar med rummet :p


Fint & rent

Marie träning :D

Asså, det gick jätte bra igår när jag red. Sadeln var verkligen en dröm, passade både mig och Tuss jätte bra. Tyvärr var den ganska så dyr, då mamma tittade på blocket efter samma sadel och då låg dom runt 3000-8000. Den här kostade 6000. 
Mamma ska ringa till Mauds och färjestad idag, och höra ifall dom har nån sån inne, även boka tid för sadelutprovning på färjestad.
Vill inte pröva ut sadel hos Mauds, sadeln jag har nu är köpt där. Omstoppad en gång och den ligger fortfarande inte helt bra :o
Men när jag vet vad jag vill ha och vad som passar kan man ju höra ifall dom har nån inne :D

Ingen av er som vet nån som säljer en County Competitor 2000 17 M (17 för sätet och M för medium i bommen) :D


Nu till ridpasset då! Han var mycket mycket mycket stel i början, körde mycket övergångar, ställning hit och dit. 
Serpentinbågarna igår är jag så sjukt nöjd med, styrde nästan bara med skänkeln och sitsen :') Marie är en super duktig tränare, som kommer i från Norrköping ända till lilla Årjäng :D
Härligt <3



hEJdÅ

Sitter i köket och äter på en klubba. Ska snart byta om till ridkläder, sen in till Årjäng föratt rida för Marie :) Kul, fast han kommer nog va ganska så stel sen i Onsdags :s 
Förhoppningsvis så har Marie med en dressyrsadel till mig, härligt :') Har annars ridit i en allroundsadel mot hopp :o Fatta skillnaden (a)

Felix förklarade lite om Tyskan för mig i bussen hem, har svårt för det här med ich habe, er hat osv.. Fattar lite mer nu iaf :) Skulle ha ett muntligt förhör hela klassen idag på tyskan, men eftersom att läraren tycker att vi är för masiga :o så fick vi 3 A4 papper med svenska ord som skulle översättas till Tyska, tror jag satte alla. Nästan helt säker på de :D

Nej, nu måste jag dra. Puss & Gonatt. Lär somna direkt jag kommer hem :)

Sometimes


Sometimes you have to be from a person for a while to understand how mutch it means.

6 timmar :o

Red långtur på 6 timmar igår med Julia och Evelina. Var till Koppom och köpte glass, Tuss var en aning trött på slutet :o Haha konstigt..
Orkar inte berätta mer om det nu!

Ligger i sängen, precis kollat klart på Gremlins och gud va läskig film :s Haha, trött :(
Ingen ridning idag, Tuss vilar. Ska rida för Marie imorn, i Årjäng. Gissar på att han kommer va ganska så stel så får va där en bra stund innan :) 

Skolan idag har vart dryg som vanligt, ingen rast typ idag. Nördat ett spel på Olles mobil, men nu har jag det själv :') Tack..


Bjuder :D

hihi

Ridtur i de härliga vädret, med Julia i 2 timmar :) Kollar på film nu så har inte tid, pusshej.

Skolan Just Nu

Skolan just nu, har hål. Chill dag idag nivet, efter skolan följer Julia med hem då vi har studiedag imorn :D

Vi kommer på första hindret, vägran..

Vi var på tävlingsplatsen ungeför 13.00. Började då bygga banan, det gick fint och strax efter 14.00 så lastade jag ur Tuss och sadlade han, vilket jag inte hade behövt att gjort då jag *host* fick stå still i kanske 30 min (a)

Började uppvärmningen ute i deras paddock, där var även framhoppning. Kände från början att han var jätte mjuk och fin. Lyssnade bra. Tog första hoppet efter ett tag, vägran. Detta var då på ett 40 cm högt kryss :o Haha, fast han brukar vägra på första hindret ;)

Tillslut var det min tur att starta i 70. Var inte så jätte nervös för att starta 70, bara för vattenmattan som jag aldrig har hoppat tidigare. Vi hoppade första hindret, vi kom över utan problem och jag blev skitglad så jag glömde driva på nästa hindret. Stopp. Vände och hoppade det igen, då gick det fint. Efter det var jag inte riktigt säker på om jag skulle ta vattenmattan eller ett annat hinder (man fick välja). Tog vattenmattan, eftersom att den skulle va med i LC sen :) Vi kom över, fatta vad sjukt glad jag blev! Haha, lycka <3
Hoppade resten utav banan felfritt, nöjd chey (utan rosett :( ) gick ut ur ridhuset. 

Satt i solen ett bra tag, på rampen till hästtransporten. Sen var det dags att värma upp till LC. Kände på uppvärmningen att jag inte kände mig riktigt säker på höjden. Ville stryka mig i sista sekund, men just då ropade dom upp mig så. Jag gick in, kom på första hindret, vägran. Vänder om tar det igen, vägran. Vänder om tar det igen, vi kommer över. Ett jätte fint språng. Vi kommer till hinder nr 2, vägran.
Det var bara att gå ut ur ridhuset, såklart var jag ledsen. Skulle aldrig ha varit med i LC från början. 
Skrittade en tur ut, sen hjälpte Kerstin mig i paddocken så vi skulle komma över ett sista hinder och få ett bra språng. Och det fick vi, tror faktiskt att hindret låg på 90 :')


Skrittade av som vanligt sen åkte vi hem, då var klockan typ 18.00 så jag tror Tuss kan ha varit lite trötter också. 




Tack till Hanna som var min privata fotograf under tävlingen<3

Bra & Dåligt

Kom hem sent igår & orkade verkligen inte sätta mig vid datorn för att blogga. Är påväg till skolan nu så har endast mobilen så ni får inte veta nått nu heller. Men jag kan säga att det gick både bra & dåligt ;) Efter skolan drar jag hem, hemma 1 timme sen drar jag in till Årjäng igen för att Sofia ska rida Tuss :p

Nudlar :o

Förvirrad som jag är så visste jag inte imorse om klockorna här hemma var omställda eller inte. Alla klockor var lika, haha så då borde dom ju ha varit omställda. Såg att solen gick upp, och det brukar den alltid göra 5 minuter innan jag går till bussen så då var ju klockorna omställda ändå (a) Kaos.

Gav hästarna hö, gick sen upp till mormor och gav deras hund mat & rastade henne. De är i Eskilstuna hos mormors morbror under helgen. Käkade även nudlar till frukost, tillsammans med ett glas julmust. Ja, här är vi nyttiga (y)

Drar mig snart ut till stallet, borsta igenom en nybadad häst (igårkväll) som lukar goott :D Sen mot 12 så drar vi iväg till Eda. Första start är 14, startar min första start ca 15.00 skulle jag tro. Sen lär det gå nån timme så ska jag hoppa 90 ;) Nervös som satan.


Ska försöka få mamma att filma båda starterna, så kanske ni får se dom sen :) Bildbomber har jag tyvärr svårt att få till, då min internetupkoppling suger på ren svenska. Det tar 8 minuter för en bild att ladda upp :o

Mamma fyller år idag också. GRATTIS MAMMA :D<3
Nej, nu måste jag faktiskt dra mig ut mot stallet. Tagga tävling :')


kösshej ;*

Bloggen har blivit lite lidande, full rulle igår kväll & huve värken släppte tillslut eftdr att ha druckit treo :s Vi la oss halv ett inatt och gick upp åtta, nästan direkt ut till stallet för att rida. Det blev en tur på ca 60 min. Årjäng nästa för att passa vovvar med Evelina. Ska även köpa lite saker tills imorn, datorn är med till Linda så vi får la se om ni får nån mer update idag ;) kösshej ;*

Jävla skit

Blir ingen städning, fick ett migränanfall. Huvudet sprängs snart tror jag och mår illa som satan :o 
Ligger i sängen, kollar på film. Hörs

Melvin, 5 år

Åh, ni måste bara kolla den här bloggen :o Det är en kille på 5 år som skriver den, rider gör han också, klicka på nån utav bilderna :')

överraskning

Sitter i sängen och äter choklad just nu. Ska snart dra igång musiken på högsta volym och sen städa rummet, det blir alltså ingen ridning idag ;)

Är själv hemma, pappa är i Arvika och handlar. Kommer upp en liten överraskning sen, kika in nån gång i kväll :P

Klicka in

Glöm inte att göra som jag och klicka in HÄR och gilla sidan ''Stoppa Internetmobbning''. Please.

God(-.-)morgon

Bussen nu, helt okey väder. Lite kallare än igår. Har inte riktigt bestämy mig om Tuss ska få vila eller inte idag, han har ju gått ganska så hårt under veckan, men det är ju så fint väder också :o Försov mig imorse också.. Btw, kolla in bloggen 12.01 då har det kommit upp ett bra inlägg, och hoppas att ni gör så som det står i det ;)

Lite mys sådär

Hoppningen gick bra, är lite osäker på 90 men nu kör vi på och hoppas på det bästa :)
Körde på pelhhambettet idag, och jävlar. Han är en helt annan häst i hoppningen :o Älskling.

En kombination, hinder snett igenom och studs var det på schemat idag. När vi höjde hindrena sen så blev studsen till en ganska så bred oxer. Han hoppade bra, förutom sista omgången då han vägrade på nästan varje hinder förutom ett som var 1 m!? Râl han är ;)

Sitter nyduschad i soffan, precis gjort matte och tyskan. Väntar på att revange ska börja :P
Sista skoldagen imorn, Evelina kommer upp senare på kvällen imorn och sover här. På lördag drar vi till Årjäng för att passa Lindas hundar. Lite mys sådär.


hehe

Datasalen på skolan nu, kom hit för typ 45 minutersen (a)
Evelina mötte mig utanför skolan när jag kom och hade med sig typ halva klassen. Tack <3

Haha, chill lektion i datasalen med Evelina. Vardags humor på hög nivå :D
Två lektioner kvar, 1 timmes religon och No sen slutar vi 14.40. Känner på mig att religonen inte kommer bli specielt kul. Hehe.

Taggar hoppträning sen, hoppa bana på 90 och sen tagga sönder till tävlingen på Söndag :p
Efter det hem och plugga läxor som matte och tyska..

PöSs

Bruna korta hårstrån

Precis tagit ut hästarna och nu ska jag till Arvika! Ska till tandläkaren och greja med tandställningen. 
Åker sen till skolan vid typ halv 12 och efter skolan ska jag hoppa med Hanna & Evelina i ridhuset i Årjäng :P

Märkte just nu att jag hade bruna korta hårstrån på min nya svarta tröja, hm. Undra vems fel det kan vara? Ja, tror ni Tuss? (a)


Internetmobbning?

Det är en hemsk sak. Förstår inte hur en eller flera människor kan göra så. Hemskt.
Enstaka ord eller meningar, som typ ''gå och dö'' när man mår dåligt. Det kan förstöra hela ens liv och jag tror inte många är medvetna om det. Det kan vara på bloggar, facebook, mail och andra internet sidor. Ja alltså allt som har med internet att göra och där man kan ''skriva''.
Kikade in på en blogg som just skrev om de, läs inlägget HÄR.

Utdrag ur inlägget;
Sånt här händer dagligen, uthängningar hit och dit även att vi inte ser det så förekommer det.

Hennes kompis har även startat en facebook sida, tycker att ni som vill minska internetmobbningen går in HÄR och trycker gilla. 
Ni andra är patetiska, och troligen sånna som just mobbar på internet! 

Gå in och läs på hennes blogg, det är värt det och tyck till! Kommentera gärna era åsikter här också.

Sen så kan man mobba i riktiga livet också, men just internetmobbning är en hemsk sak. Patetiskt.


Detta är min åsikt, och har skrivit det helt själv bilden är lånad ifrån google!

kärlek

Just kommit hem och måste bara säga ~kärlek till de underbara vädret~

Pappa håller på att laga mat nu, sen blire stallet :) Pappas syster kommer inte så får bli en tur själv för pappa ska hämta hö!
Vet inte vart jag ska rida :o får alltid en sån beslutsångest när det inte blir som planerat.. :( Kanske en till långtur med Evelina? (a) Haha, nej tror inte de :P

hÖrs iKväLL :d

Evelina här ;)

Hej :) , nu sitter vi på skolan och väntar på att engelskan ska börja :) Bare satt alle vet så ska jag t Lovisa fredag t lördag :D och på söndag tävlar vi tsm ;) JÄL puss

~Proffs Nästa

Sofia red somsagt Tuss för att mjuka upp han lite. Stod och tjatade lite med Pappa, Linda och Christina så länge :)
Red Tuss lite i slutet, gick jävligt bra. Han var mycket mjukare än förra gången!
Christina red Gulliver lite i slutet, gick sjukt bra och hon är jätte snäll, 
~Proffs nästa :D
Linda red även Tuss lite, gick också bra bara att hon måste vara lite mer bestämd av sig :P

Imorn kommer pappas syster hit, tänkte att vi skulle ta en liten skrittur. Fast före det så är det ju såklart skolan då ;) Första lektionen, Svenska.. 

Halva veckans planering
Onsdag: Skrittur med pappas syster? Annars en lugn tur själv.
Torsdag: Hoppa i Årjäng, ligga runt 90 cm och testa pelham bettet i hoppningen.
Fredag: Normal tur ute, Evelina kommer upp och vi ev. sover i stallet :)
Lördag: Rida, göra iordning Tuss och in till Årjäng med Evelina för att passa Lindas vovvar.
Söndag: Tävling i Eda, nu taggar vi :D

~Försökte ladda upp några bilder, går inte.. Det bara cepear!

Natti ;*

Hit & Dit

I bilen påväg till Årjäng.. Sofia ska rida genom Tuss lite och jag ska nog rida Gulliver lite :) Hörs mer ikv!

+Tuss

Sitter i stallet och väntar på att mamma ska komma hem. Har alla mina +Tuss saker i bilen sen igår.. Efter det bär ddg av på långtur och möta Evelina! :)

yoooooghuuurrrrtt :D

Skola, hatar måndagar. Det är de värsta som finns. Fyfan. Dagen börjar med en dryg NO lektion efter det Tyska med masbarn.
Sitter just nu och äter frukost, yoghurt. <3
Lovade ju er bilder igår på de jag köpte, glömde de. Flåt :(

Finns inte så mke mer att säga på morgonen, haha trött som vanligt! 
Har på mig tighta (när jag säger tighta menar jag verkligen tighta :o) jeans och ett nytt linne som jag köpte i lördags, och nån tröja över de!

När jag kommer hem ska jag troligen rida en tur, får se om jag orkar.. 
Kommer kanske upp några inlägg under dagen, får se vilket humör jag är på! :D


Bara för att jag älskar mitt hår på bilden :o 
~från förra helgen

Nu hoppas vi :D

Oh! Så sjukt nöjd med lektionen för Anna idag. Vi hoppade, två olika kombinationer på varsin långsida!
Vi började lågt och höjde eftersom, tillslut låg jag och halvblodet Pollux på 80 cm. Känner mig stensäker nu på 80-90! Ska ju tävla 90 i Eda nästa söndag, wish me luck! (a)

Han gick riktigt fint idag, kände att ja det bara klicka. I galoppen så gick han bäst i vänstervarvet men det är ju inte så konstigt, han är ju sned så ställer sig gärna åt det hållet!
Riktigt fin bjudning på hindrena, sålänge jag är rak över hindret så är han rak också!
Tänk vad mycket som beror på ryttaren..

Ja, kom hem och mockade båda boxarna, gjorde höpåsar och hällde upp kraft :)
Någon som är intresserad om vad Tuss får för mat egentligen? :P



Hvskjutersnett

Sitter på Hammarö nu, de andra kollar hockey men jag fattar inte riktigt vitsen med det xD Haha, de enda jag vet är att det står 1-1 Färjestad-HV71 (hvskjutersnett) höhö.
Blev 2 tröjor på stan, tänkte att ni går bild när jag kommer hem eller Imorn :) Fick även en tröja utav Elin som hon inte använder, ni får bild på den med när de andra bilderna kommer!
Ingen ridning idag, vet inte när jag kmr hem.. Evelina tror jag kmr upp iaf, mys.
Puss ;*

Att jag aldrig lär mig..

Godmorgon, att jag aldrig lär mig att stänga av mobilen när jag lägger mej eller iaf stänga av ljudet :o
Mormor ringde för 10 minuter sen och undra fall jag skulle med till Karlstad, slängde mig upp och börja fixa mig. Eller ja iaf att äta frukost ;)

Ska shoppa sen efter det ska vi till min kusin, Hugo alltså. Ha en bra dag, så höres vi ikv skulle jag tro. Men nu vet ni iaf vart jag är :D

White

Behöver er hjälp!!

Letar efter en vit ''tub'' klänning, någon som har nått tips på snygga, men ändå stilrena? :D


Nått liknande den över, men kom med alla förslag ni kan! ^^

Nöjd Ponny, Nöjd Ryttare :D

Chill dag idag på skolan :) Typ 2 timmars hål och då stack jag och Evelina upp till Årjäng för att köpa godis! (a)
Åkte hem efter skolan, gick ut till stallet och red en tur med pappa..

Tuss har fått ett nytt bett, ett pelhambett. Han var jätte nöjd med det, jätte rund och fin. Har aldrig gått så bra ute, även fast jag har haft martingal på han. Inget huvud som går från sida till sida och han var mycket mer avslappnad vilket resulterade i att mina ben kom med bättre också. 
Jag är hel nöjd :D
Kommer produktvärdering när jag har använt det ett tag!


Observera att bettet och läder deltorna är helt nya därför det ser lite konstigt ut!

Sitter just nu i soffan, har precis ätit mat. Halv ser lite på Tv, funderade på att gå upp och sova. Men kommer inte sova nått i natt då xD Så får hålla mig vaken iaf till halv tio :)

Smolmark

Har gått av första bussen, väntar på linjebussen då ska jag sova :D Sitter inne i min gamla skola, Smolmarks Skola. Den skolan suger helt ärligt :o Usch, blir bara sämre och sämre.. Åker hem efter skolan, rider en tur och sen ska jag dryga resten utav kvällen -.- Nej nu ska jag forsätta att plugga på tyskan som är första lektionen ;)

Yeah!

Skolan idag har bara varit dryg som vanligt, sov väldigt lite inatt så somna på bussen påväg till skolan (a) Evelina väckte mig när vi var vid skolan :)

Kom hem, käkade lite sen stack jag ut till stallet och tog en promenad med vovve och häst!
Gick 4.5 km och var ute i 45 min.. Haha, nog de längsta jag gått frivilligt nån gång xD

Drygar i soffan med lite godis nu, haha ja jag borde äta mindre godis.. Hoppas pappa ska laga mat snart, är hungrig.

Btw så fick jag A på historian och C på fysiken! Hihih, nöjd jag är :DD


Tippo

En sak ni inte visste..

..Att jag umgås bara med Evelina & Julia som är tjejer! Annars är det bara killar :P

En sak ni inte visste om mig..

..Att när jag rider själv, så brukar jag oftast lyssna på musik eller sjunga själv (a) När jag inte har på så jätte hög musik eller bara är tyst så hör jag massa röster och då blir jag rädd! :( 
Haha <3

Morning

Gick upp alldeles för tidigt, skulle lägga i saker i bilen så det är klart.. Ska rida för Sofia sen & kommer inte hem mellan :)
Gick upp en halv timme tididgare och fråga mig inte hur jag tänkte då. Var ju klar redan halv sju med allt, haha drygt att vänta -.- 

Tyska i datasalen sista lektion, får se fall jag bloggar! Brukar faktiskt träna på glosorna, de flesta gångerna & tjata med dom andra samtidigt! Ja, visst är jag duktig som kan göra 2 saker samtidigt :D

Ingen bild, hinner inte!

Hallå? Tjena?

Sjukt att statistiken har hållt sig även fast det har varit en kass uppdate, nöjd chey :D

Hela förra veckan gick ju somsagt åt på plugg, och det gick verkligen jätte bra på proven. Eller ja iaf så kändes det så :) Fick C på Tyskan, fysiken har jag inte fått reda på än. Historian kändes som ett klocksäckert A eller B men vi hoppas ju såklart på de bästa! :D

Dagen har bestått av en riktig lektion, dvs historia/religion. Åkte hem och skulle rida en tur med pappa.
Så blev de inte utan fick rida Tuss en tur själv, var ute i ca 40 minuter. Kom tillbaka och skyndade mig att göra klar Gulliver och stack ut på samma tur med han, fast red över älven som korsar övre Gla (en sjö)! Vi brukar rida över den på sommaren, på våren och hösten är det omöjligt. Det är så sjukt mycket vatten :o Men det fanns tydligen en bro längst upp som Gulliver snällt gick över utan att tveka!
Sammanfattningsvis så har dagen varit kung, både skolan och ridturerna på de bästa hästarna! <3

Somnade sent igår, halvsov medans jag pratade i telefon med Robin, sen kunde jag inte somna :o Var både varmt och kallt samtidigt + att det har varit fullmåne.. Har aldrig påstått att jag är normal xD

Ska duscha nu sen blir det en tidig kväll, äntligen en kväll utan provträning! GÖTT! ^^


Oj :S

Skolan och Tuss tar all tid nu.. Och de får man tack för, har gått riktigt bra på de sista proven, har ett i Historia på Tisdag också aå ;)
På vår skola i stan, där samkör dom tydligen alla prov ;) 
nöjd chey som fick D på matten, bäst i klassen :')

Drygar i sängen, kom hem från gårn och julia för ett tag sen. Ska snart sova, imorn ska vi hämta hö (höhö) och ska även till gårn och kolla på den bästa magikern i världen, Seth Engberg.. Blockad från alla kasinon, helt awesome är han :oo 

Flummigt inlägg i know.. Är övertrött, pusshej ;*

Fulltös Medvetslös

Ingen riktigt update på några dar nu! Fulltös medvetslös.. Imorgon eller på lördag ska ni få ett långt inlägg.. Karlstad med klassen idag då, hihi härliga klass <3 Men ja godnatt o_O Btw så är det ingen riktig update för att jag har två prov så hinner helt enkelt...

Hej 114..

Dagen idag har varit full och jag har helt enkelt inte tänkt på att blogga en enda gång..!

Skolan idag då hade vi bad, vi var endast två tjejer med.. Chill vare på badet, fritt efter ca 8 längder :D
Mamma körde mig ner till skolan, vi har bara 30 min på oss efter badet och det tar 15 minuter att gå ner till skolan ;)

Kom hem då.. Pratade i mobilen medans jag åt, samtidigt som jag funderade på om jag skulle rida eller inte! 
Blev en barbacka tur på 60 minuter, mysigt och han gick så bra :)
Gjorde några hö påsar innan jag gick in och käkade mat!

Pluggat på tyska har jag gjort också, jo men hej 114 glosor.. Fast dom var ganska så enkla ändå! Haha, elr ja det märks ju på fredag ;)

Chill dag imorn på skolan, 3 lektioner varav den ena är 2 timmars hemkunskap som varje Tisdag (a)<3

Imorn då jävlar :*

Lång dag idag..

Lektionen gick super och vi är på g igen, han var (läs är) en drömponny idag. Vi tränade på framdelsvändningar och även övergångar. Det gick finfint :D

Eftermiddagen har spenderats i soffan, har pluggat på fysik prov och sett filmen trust! Jätte bra film, men väldigt knepigt slut :s Värd att se iaf.
Tagit en lååång dusch precis, med hårinpacning och hela köret. Ska lägga mig och plugga på ytterligare lite fysik nu, har 2 prov den här veckan. Fysik på Torsdag och Tyska på Fredag, får plugga stenhårt nu.. Denna gången ska de gå bra!!
Våran klass är även i Karlstad på Onsdag.. Säger bara stackars Karlstad xD Hej, nu kommer 7ab akta er för oss för vi är inte normala..

Somsagt, skolan börjar imorn efter en veckas lov :) Har inte träffat min Julia på en vecka :( Men imorn då jävlar :*
Pusshej och godnatt, höres imorn :D


<3

Inte rättvis..!

Inte varit helt rättvis mot bloggen dom senaste dagarna, men de ska jag ändra på ;)
Dagen igår var jätte bra, vi åkte skridskor bl.a och såg på två filmer! ^^
Kom hem runt 23 tror jag..


Vaknade klockan 8 idag, gick ut och släppte ut hästarna, fick en liten kick så jag fyllde vatten i hagen, mockade och rullade upp benlindor också :)
Rider lektion på mosserud 12, dressyr ska bli skönt att få igenom honom.

Blev inte så mycket av de när jag red för Marie då det var en som kom in och skulle rida på sin häst när jag hade lektion! Red ivägen och massa skit..
Ridhuset är låst när det är lektioner vilket betyder att ingen annan ska rida där inne. 
Inte så jätte kul att ha betalat flera hundra för en lektion och sen får man inte ut det man kan för att det är en annan som rider ivägen..!

Men inte mer om de, hon fattar nog kanske att hon har gjort fel!?


Ni får veta hur det gick på ridlektionen senare, antingen så går det jätte bra eller så går det skit, det märks :D

~Mobilbilder






Hos Hanna

Är hos Hanna nu också, vi har precis sett en skräckfilm och det är ju inte precis min starka sida... xD
Blir kvar här resten utav dagen så ingen update ;)

uh!

Står i ett kallt ridhus! Förklarar sen :)

Mysigt värre!<3

Inne och lagar mat efter en hel förmiddag i stallet :) 
Började med att mocka båda boxarna, sen städade jag undan lite. Gav hästarna lunch, dom åt upp på ca 1 timme så efter det tog jag in Tuss och körde Natural Horsemanship samt lite miljöträning med han!
Gick över plast, hoppade över plast och en pulka osv. 
Sen käka vi bullar uppe i solväggen hos mormor & morfar! Fast bullar var inte en sån stor hit xD
Mysigt värre<3


Det märks så väl på han när han har nått fuffens på G, han får bus i blicken, spetsar öronen och blir allmänt söt :')
Han stack ifrån mig en gång, eftersom att när jag grejar här ute på backen eller nåt sånt så får han gå lös ute med mig, han är jätte snäll så. Tills jag jagade upp honom lite och började busa, då sprang han upp på morfars gräsmatta och sen genom skogen satt han kom ut vid hundhuset* där fick pappa ta honom.
Sen fortsatte vi och mysa, han blev genom borstat ordentligt och sen tränade vi lite trick också!

Han fick gå ut i hagen nu en liten stund innan vi åker in till Årjäng och tränar för Marie! Är riktigt taggad :D

*Hundhuset, där har vi hundarna om vi är borta typ en hel dag. De kan gå ut i en gårde där också så dom kan rasta sig själva! :)


Seven Heaven

Samma visa varje morgon xD Sitter i soffan och glor på tv..!
Beslutsångest om jag ska rida ut med pappa eller inte!? Ska ju rida lektion för Marie Carlgren i Årjäng sen ikväll, 19.40 för att vara exakt ;)

Spenderade kvällen igår på Nrk, årsmöte för klubben. Var klar efter ca 1 timme kanske sen efter det var jag hos Hanna :)
Vi nördade drawsomething på mobilen, och sen när jag var hemma igen var klockan redan halv tolv så orkade helt enkelt inte starta upp datorn då! ;)

Var meningen att Julia skulle komma idag, men så blir det inte för hennes syster fyller år imorn! Träffar henne ändå en snabbis ikv, hon skulle komma och kolla när jag rider. Funderar på att dra till gårn efteråt? Fast får se.. :)

Det nya schabraket ska invigas idag, skit nice med svarta benlindor till tror jag, vad tror du? Kommentera!

Puh!

Trött chey sitter i soffan hos Hanna :) Ska snart dra in till Årjäng på ett föreningsmöte med klubben! Red en tur förut men förhoppningsvis så får ni mer om det sen beroende på hur sent och hur trött jag är när jag kommer hem.. (a) Kram

Jag har vunnit!! :D

Åh, fyfan vad glad jag är! 
Gick in och kikade mejlen som jag inte gjort på lääänge..
Ser att jag har ett mejl ifrån en blogg, jag har vunnit en bloggtävling :D

Trodde aldrig att detta skulle vara möjligt, lilla jag här i Årjäng har vunnit en bloggtävling! :o
Det jag vann var ett as snyggt Glen Gordon schabrak, skickat min adress till Elfstrands så hoppas de kommer nästa vecka :')


Tror ni Tuss blir snygg i de?


Trött, osv..

Men godmorgon, blev inge gremlins igår, var ute & cykla ist :) Hann inte skriva nått innan jag åkte hem, sen när jag väl kom hem så orkade jag inte. Hade feber tror jag :/
Glaner på Tv nu, ska snart åka till Edane och hämta spån efter det ska jag rida! Det är ju 5+ ute ju :D Tänk vad varmt de måste va i solen då (a)

Senare kommer kanske Julia, ska bli kul isf :) Vi ska väl tjate, kolla film & rida, de är de vi brukar hinna eftersom att båda av oss är extremt sega xD


Kärlek till dej cheyen!<3
RSS 2.0