Glaskogen och Göteborg. GG!

Hemkommen från Glaskogen, Göteborg och en skoldag. På glaskogen så kom vi dit runt 11 kanske på Torsdag morgon. Lagade lite mat och så, precis när tälten var uppsatta och vi hade bäddat klart så började det regna. Hihi så då la vi oss i tälten. Var inne i ett utav killarnas tält en sväng, fyfan vad det var parfym/deo där inne, man blev helt förgiftat så blev inte kvar där länge.
Vi var ca 70 ungdomar som var där. Vi skulle ha gjort ganska många lekar så vi kom närmare varandra allihopa. Men så är vi nere vid vattnet och kastar macka, då en kille får en sten lika stor som en vuxens knytnäve i huvudet, så det blev ju inte riktig som dom hade tänkt. Vi som var där nere pressade lätt en t-shirt mot innan nån lärare kom för vi var en bit nedanför lägret. Dom kunde ju ha kommit snabbare då. Var hemskt att se, verkligen rann blod ner på hans vita tröja.. Menmen, dröjer ett tag sen kommer ambulans och räddningstjänst så får han åka till Arvika och sy!
Han var tillbaka på kvällen och hämtade sina saker så det gick ju bra med han.
Var ute vid elden på kvällen med massa, alla förutom dom i mitt tält för dom gick och la sig. Kul att komma in där sen.

Göteborg var kul, vi var på liseberg. Gick i shorts hela dagen, var skit varmt. Dock var det lång kö till allt. Menmen, kul ändå :D
På söndagen var vi i Nordstan och shoppade lite innan tåget gick hem 14.00. Köpte ett linne, en t-shirt & två bhar!
Kom hem runt 20.00, blev hämtad på mosserud för Julia och hennes pappa skulle ändå dit och köra hem en häst dom har lånat över sommaren.

Nu ska jag käka nått sen ska jag ut på en ridtur, var verkligen för längesen nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0